Nieuwe en nauwe samenwerking HEFRA en GNB Exide

Afgelopen week maakten HEFRA en GNB Exide hun samenwerking officieel. Ze tekenden namelijk hun distributie-overeenkomst. Exide produceert en ontwikkelt energieoplossingen, zoals gel-accu’s en heftruckbatterijen. Binnen de uitrol van de nieuwe Europese distributiestrategie stelt GNB Exide distributeurs aan in alle landen en regio’s. Zo ook met HEFRA. Sales Director Fred van Verseveld is hier enthousiast over!

“HEFRA heeft de perfecte logistiek en een enorme klantenkring. Dat sluit heel goed aan op onze grote productiecapaciteit in de fabrieken. Dit partnership is vooral goed voor klanten die niet direct hele truckladingen tegelijk bestellen, maar een kleinere afname hebben. Het is voor ons natuurlijk heel voordelig om samen te werken met een partij als HEFRA, die als groothandel veel producten afneemt en deze vervolgens zelf distribueert. Als Rotterdammers kennen we elkaar al langer. Toen HEFRA nog in het oude pand zat waren we ongeveer buren. Destijds werkten we nog niet samen. Inmiddels zijn we allebei flink gegroeid en door de uitrol van ons Europese contract zijn we het contact met HEFRA gaan opzoeken. De focus ligt hierbij op de Light Traction producten. Met het merk Sonnenschein hebben we een ijzersterk product en met HEFRA hebben we in de Benelux nu ook ijzersterke distributie.”

Ook Jeroen Sluis, directeur van HEFRA, kijkt uit naar een prettige samenwerking. “Exide biedt mooie producten waar bij onze klanten vraag naar is. Als je dan op deze manier tot elkaar kunt komen is dat alleen maar heel positief!”

Op bovenstaande foto ziet u van links naar rechts: Johan Verheij (HEFRA), Fred van Verseveld (GNB Exide), Roel van der Linde (GNB Exide), Jeroen Sluis (HEFRA), Jeroen Boor (HEFRA), Sonja Vermeulen (GNB Exide).

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2022 ECOBAT BATTERY BENELUX