Ecobat en Emrol samen verder

Ecobat Battery versterkt haar positie in de Benelux-markt. Met de overname van Emrol is het netwerk van Ecobat (naast de voormalige HEFRA-vestigingen) verder geoptimaliseerd.

“Zowel Emrol als HEFRA zijn oorspronkelijk familiebedrijven die, op basis daarvan, met hun producten, diensten en kennis een ijzersterke band met hun klanten hebben weten op te bouwen. In deze nieuwe samenwerking zullen de dienstverlening en het vertrouwen nog verder vergroten. Emrol was in de Benelux altijd al koploper op het gebied van onder andere Tractie en Acculaders. Voor HEFRA geldt hetzelfde in de productgroep Accu’s. Met het behoud van beide teams en vestigingen voorzie ik een heel succesvolle samenwerking. Pieter Jacobs en zijn team staan bekend als zeer deskundige professionals. Naast hun kennis en kunde sluit ook hun productprogramma perfect aan op dat van HEFRA/Ecobat.”

Jeroen Sluis, Managing Director Benelux

Ecobat is al sinds 2012 het moederbedrijf van HEFRA. Sinds deze zomer voert Ecobat een re-branding door waarbij wereldwijd (op vier continenten) alle activiteiten verder gaan onder de naam Ecobat.

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig
© Copyright 2022 ECOBAT BATTERY BENELUX