Breaking News Samenwerking HEFRA en CTEK

HEFRA breidt het assortiment uit met acculaders van de nieuwe partner CTEK. CTEK is wereldwijd marktleider, bijzonder innovatief en de CTEK-laders winnen vrijwel iedere vergelijkingstest, zoals onlangs nog in het Duitse AutoBild.

Abel Santirso, directeur Regional Sales Manager bij CTEK: “HEFRA is de ideale partner binnen ons uitbreidingsbeleid. Het bedrijf is veel meer dan een groothandel alleen. Het is dé specialist in accu's en daarnaast een zeer solide bedrijf. Dat is voor ons belangrijk; wij willen in Europa een brede afnemersgroep bereiken. HEFRA kan ons assortiment goed onder de aandacht brengen, is sterk in logistiek én breidt haar productenrange uit. Onze samenwerking is dus een win-win situatie voor beide bedrijven. Bij mijn eerste bezoek aan het hoofdkantoor van HEFRA in Rotterdam, was ik erg onder de indruk van het grote magazijn én van de moderne manier waarop zij de klantenlogistiek hebben ingericht. Wij kijken uit naar de toekomst."


Ook Jeroen Sluis, algemeen directeur van HEFRA, is blij met het partnership. “CTEK is de onbetwiste nummer 1 op het gebied van acculaders en timmert hard aan de weg met innovatieve producten. De lijnen in het bedrijf zijn kort en de sfeer is zeer plezierig. Dat komt de samenwerking natuurlijk ten goede. Het hoofdkantoor en de fabriek staan in Zweden. Dat heeft logistieke voordelen en de Zweedse mentaliteit past ons goed. Bovendien delen we dezelfde ambitie: groeien in de Benelux!"

De samenwerking met CTEK kwam voor HEFRA op het juiste moment. "Wij zijn nu in de gelegenheid om ons steentje bij te dragen aan de succesvolle introductie van de innovatie 'CS FREE'. Dit is een portable lader en booster ineen, die ook geschikt is voor lithium en als powerbank."

  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig