Optima Red Top 44Ah R-3.7

Artikelcode
RTR3.7

Omschrijving

OPTIMA® REDTOP® accu's met SPIRALCELL TECHNOLOGIE® hebben een uiterst lage inwendige weerstand en leveren daarom gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Daarmee zijn ze ideaal voor toepassingen waar startkracht prioriteit heeft. Land- en wegenbouwmachines, hulpdiensten, terreinvoertuigen en aggregaten zijn typische toepassingen waarvoor OPTIMA REDTOP-batterijen zeer in trek zijn. De lage inwendige weerstand maakt het ook mogelijk om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. De uitzonderlijk geringe zelfontlading van de REDTOP betekent dat u de batterij langere tijd niet kunt gebruiken en er toch probleemloos mee kunt starten.
De SPIRALCELL TECHNOLOGIE zorgt voor de laagste inwendige weerstand van momenteel verkrijgbare loodbatterijen. En beschikt over een snel oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten.
Maar de OPTIMA REDTOP biedt nog veel meer dan alleen een krachtig startvermogen. De batterij heeft een driemaal langere levensduur en is tot vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere batterijen.,,

Specificaties

Accucapaciteit 20h 12V 44Ah
Bodembevestiging B01
Documenten
Gewicht 15,60 kg
Handgreep Nee
Koudstartstroom EN 730 EN
Pooluitvoering 0
Terminal 1
Lengte (mm) 237
Breedte (mm) 172
Hoogte (mm) 197
  •  Ruim 2.000 producten
  •  Grootste importeur van Europa
  •  4 distributiepunten
  •  Grote merken voorradig